ROXANNE RACHEL YANG COMEL


Candy Crush Saga -  Color Bomb

Tuesday, August 23, 2011

2010 Journey ~ Mt Kinabalu ~


hahaha~ ni kali la ~
p mendaki gunung kinabalu ~ dady la ni p mencabar ~ haha

bgga jua la sikit kan uda p naik .. tpi maw p lagi nnt .. tggu tua sikit .. myb 21 atau 22 thn .. kali ni p ma fmly lagi la .. mgkn ma dia jua ? kalau dia brani .. cehhh ~

yg first day ..
hari ahad tu x silap ..
excited kunun mula2.. sbb mula2 siok maw jalan sbb tangga yg rata saja kunun ..sekali blm lagi smpai 1 jam ~ suda kapus ~ sbb mula suda naik bukit .. adeii p jogging pun guna jua oo kalau kki ttp x kuat .. ahahaha..

nasib smpai puncak jua .x jua la malu~ ahaha.. atleast ble jua menunjukkan kekuatan ~ ahaha
terima kasih kepda beloved dady yg setia menemani la .. drg mamy boy bb.. plg jahat.. plg laju drg naik ..

kesian jua dady .. smpai cramp2 kaki tggu aku~ sorry dady ~ syang dady ..

tpi time behnti2 ada tupai .. cute.. da pandai makan cloud9 ~ cute betul.. gumuk suda kali tu kalau dia dapat coklat ja dri pendaki2 sekalian ~ ahaha ~

panjat punya panjat .. sampai jua la laban rata ~ lebih kurag jam 1 tu.. suuda yg kepenatan btul lagi tu ~ yg mcm btul2 maw mati uda oo .. kekapusan melanda ~ ishhh~ aku sama ddy telbih lagi tu jalan .. telimpas tu penginapan d laban rata ~ .. yg btul2 x larat da.. mau muntah lagi tu ..

time d penginapan .. loss of apetite~ walaupun byk makanan kena sedia n ambil secara buffet ~ ahaha .. btul2 la moody ~ kalau ingat balik menyesal jua la x enjoy2 time naik tu ..ahaha.. nnt lagi la p sana ~ hooo ..

d penginapan ~ time drg mamy makan .. feel nausea dude.. time tu ingat maw tiduurrrr saja ~ nekk ja p bilik ... tdurrrrrrrrrrr~ ada tbgn yg jam 4 ptang .. mamy bawa p mandi .. ada jua air tu .. tpi air dia ... koooohhhhh ~ yg mcm ais ~ ahaha~ trus turun p makan ka tu ? eh yaka ? ka p makan dulu tu pastu baru p mandi .. lebih kurang gtu la tu crta dia .. mcm rasa malam uda jam 4 tu .. ahaha ..

pas makan .. trus nek bilik lagi p smbung rehat .. lenguh btul 1 badan ~ ahaha
ada kol max jua .. kc cakap sama mamy .. ada ka mamy bilang sy kepenatan n maw pengsan time naik .. hilang la 'kewanitaan' ku ahhahaha ~ malu jua la sikt ..


time di bilik~ crta2 smaa mamy ..boy.. bb dady tdur da tu .. smpai dady tgur suru tdur sbb kami bising ~haha ~ trus 3 3 diam2 ~ ahaha

ingat2balik siok jua la ~ yg pagi jam 1 ka 1stgh tu .. bagn ~ p makan lagi .. sebb awal pagi nek p ppuncak ~ ddy blg jgn mkan byk nnt berat... jadi ok2 saja la ~ hehehe .. sejuk lagi tu tau ..

jam 3 tu~ mula la smbung panjat gunung .. yg mula2 sama jua la x pnat.. sebb rata ja .. tp time start uda nek tu .. tkapus lagi balik .. ahahaha ~ dady tetap jadi peneman setia .. drg mamy men duluan2 .. jahatkan diorg ?;p

Nek nek nek nek gunung ... panjat2 tali .. siokk.. ddy mamy pesan pegang tali kuat.. nsib mampu jua pgang tali walupun bdn sakit2 ~ huhu ..

sampai d kilometer 8 .. dady bilang dekat suda ni maw smapi.. yaaa dekat tpitetap panat jua sbb memnjat ba tu ~ gila ...sejukkk lagii ~ yg maw nangis sda maw panjat ~ x sggp.. tp truskan jua pendakian ~ aisehhh~ ahaha

last2 sampai jua la ~ yey ~ .. punya men santik tu view dari atas .. n byk tu urg d puncak .. bergambar2 lagi smua ~ hahaa.. aku punya muka ja kali yg moody tu ~ ahaha

time turun bukit uda... kaki suda x kuat ... tepeleot banyak kali ... malu jua la kan ~ ahahaha ~ tp time turun ddy tlg bawa beg .. aku bawa badan saja ~ haha~ thnx ddy ~

Ahhhh~ how wonderfull is it ~ wlupun byk kali jatuh2 n ada luka2 jua d kaki~ .

x pala ~ yg penting ada sijill ahahahaha~

ok la ~ sekian.. CORETAN SEBELUM MODOP ~ GOODNIGHT ~ ^^

Friday, August 19, 2011

Jom post2 ~ 15 minit seblum 19 august 2011 ~

Laaayaann lagu before tidur ..

akitiviti ni ari x jua ni ~ ..

td .. presentation moral saja ... yg berlku hari ni ..

pas jam 4 .. mcm besa la .. layan laptop .. smpai midnight..tpi stop2 jua la ... p gym jua 40 minit.. mandi makan .. cuci kain .. - huh- rutin harian mmg bgni .. bgni la ni smpai 2013 ~

nota bila maw baca? hohoho.. x masa baca nota.. nannnntttiii saja la .. haha ~

oyaaa .. dgr2 d kk pun men2 acid suda oo .. pengaruh btl la .. bodo2 la otak org yg p siram2 acid tu tau .. aiso utak u know .. test bah dulu simbah tu acid d muka sendiri ... ko cuba try test apa dia punya rasa .. yg maw p tuang p muka urg lain buat pa ... arap2 tu urg2 yg menyimbah asd tu mati kena langgar lori pasir 5 tan ... x payh kubur kamu .. telampau betul kan x otak .. p test2 men tu acid.. mcm la berfaedah kamu simbah2 tu asid .. bodoh~ time kecil2 x mau mati .. sudah tua maw bikin susah org ... kamu tuang2 la asid d muka org sekrg.. tgk nnt time kamu meninggal kamu kena tuang apa .~ mcm2 btl hal...

ELAKKAN lah perkara yg x bagus ba ~ bagus lagi kamu belajar... drpd kmu p simbah acid.. budu bah tu punya kerja ...x nilai rasional betul .. kalau kamu bosan hidup p mati ja .. bukan maw kcau hidup org yg berwawasan .. ketara btul ba jeles sama urg2 yg ada wawasan ..

OKAY2.. stop3.. x tau la pa maw jadi ni dunia ni skrg...biar la yang MahaAdil yg menentukan ..
Buat baik dibalas baik.. buat jahat dibalas jahat ~ INGAT2 la .. bukan selamanya kita hidup .. ada judgemnet day jua utk kita semua ~ time tu sepa maw tolong kita ? manada ... ~ minta maap saja ~


mau ckap pasal apa lagi ahh ... oya td pagi lagi .. sakit perut memulas2 ... lpas beli makanan dari bazaar seksyn 25 d kota kemuning kemarin ... ish... sllu x jua pun .. mcmna oo .. nasib skrg ok2 da ..x jua teruk sangat p biat2 ~ haizzzz

oke la .. 1 minggu lagi ni maw pulang sabah da.. mggu depan sy pulang .. 27hb .. cuti raya ~ siok lakan .. tpi x siok la drg max cuti 2 mggu .. siok la drg.. sy rindu2 lagi la dia ni ~ ..x mau la rindu.. bikin sakit jantung ja .. @angina ~ seri palis .. hahaha..

RINDU DORG MAAMYYY~ x sabar maw jmpa .. msti maw minta drg blnja makan byk2 ni ~ ahaha.. 2 bulan suda kan x manja2 ma drg.. pas cuti raya .. stay lagi 3 bulan cni ... aishhhh .. punya bosan tu hidup dcni .. x pala .. demi pelajaran n masa hadapan ~ Konon bah ~ ahahaha

Bah yala... sy yg bernama Roxanne @ girl ~ ingin mengumumkan bhawa sy ingin bersleeeping beauty skrg ... tpi sy x maw ada beast dekat sy ~ ahaha... mulau ..

jam 0008 uda ni .. 19aug suda.. haha.. karg pagi kelas obs lagi .. aya .. pastu .. 11 am - 4 pm kelas git.. presentation a.k.a role -play .. x lunch break lagi tu .. sandi betul ~ ahaha .. xpala ~

BAh .. GOODNIGHT ~ =.= zzzz



Saturday, August 13, 2011

Hujan ? Kuat Angin ? Siok ? This gotta be a 'GOOD LIFE'



.. x idea..




Cute Graphics

Mode - Masih Cinta.. Saat berhadapan kamu ...
kamu x bisa .. bygkan rasanya .. jadi diriku yg maish cinta ... siok btul dgr lagu~ ahaha.. mulau
..


Cute Graphics

Maw cakap pasal apa ahh ? oya moral ... Moral asignment yg blum tjalan lagi dri pagi dsebabkan kemalasan dan ketiadaan moodan .. ahahaha


Cute Graphics

Turn awayy ~ If u could get me a drink coz mayse my lip chapped and faded.. ~ CANCER ! LOVE3...I wil not kiss you .. Hardest part is Leaving uuuuu ~ ahahaha ..

baby im just soggy from the chemo ~ MCRRR !!!!!


Cute Graphics

Kuat btul tu angin tau ... smpai bgyang2 tu sermin ~ ahahaha ~ ish2.. Siok lagi ni angin dia .. ayaya ..


Cute Graphics

Sudala ni pokai skrg .. x lagi dpt buat apa2.. Bosan ~ ahaha ..


Cute Graphics

Tggu la bulan 9 ada gitar baru kurg2 tu bosan ~ haha .. Jimi Hendrix Guitar Pictures, Images and Photos

Baby Remind me ~~ yeeeahaaaa~


Cute Graphics

OK LA SAMPAI CNI SAJA ! bAIBAIIi~


Cute Graphics

Monday, August 8, 2011

8 august ? dekat2 jam 1..

aha .. ini dia .. kembali bersama dalam coretan taip menaip yang sosot~..~ ahhaa

arini watak utma.. c princess yvonne ~ ari tu c miss bone kan ? ahaha ..ee mulaoo respon sndiri ~hahaahaa .. iaitu .. yaaaa ini dia ~ ahaha --->

ari ni ... x jua apa2.. jap lagi maw tdur la ni .. ahaha.. tp gila2 dulu jap d blog ~


ahaha.. ari ni .. ehh nda .. td pagi x lagi ni tpigi grja ..aiyaa.. 1 bulan lebih suda ni x p .. ahaha,, jd mggu ni decide x mau pulang tempat uncle..

tmbh2 lagi maw jimat2 duit.. huhuhuh..~ kegawatan ekonomi melanda ~ tulung ~

bulan 9 lagi ni maw beli gitar toms rm150...mekaucoo oo kalau x duit.. ish..

aiya..ni masa x idea oo maw conteng apa .. huhuh.. mengantukk.. maw tdur lu la ni ok ?

GOODNIGHT ~ utk sy ~ ahaha